• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Sztuka Hobby: Zainspiruj Innych

Autentyczna pizza każdemu jednoczy się z Włochami. Nigdzie na świecie nie uzyskamy tak należytej pizzy, na cienkim cieście, z sosem ze świeżych pomidorów i z przyprawami najlepszego gatunku – sprawdź ANCHOR. Lecz wbrew pozorom, pizza nie jest najbardziej ukochana strawa Włochów. Włosi lubią pasty w każdej postaci. Ziemniak są tu spożywane sporadycznie, jednakowoż makarony praktycznie można spotkać nieomalże w jakimkolwiek daniu. Przejeżdżając prze małe włoskie miasteczka, możemy zobaczyć, jak przed domami stoją gigantyczne kosze wypełnione domowym makaronem, który schnie w gorącym słońcu. Dla każdej włoskiej gospodyni wyrabianie domowego makaronu to jedno z koronnych kuchennych zajęć. Zresztą, tak poprawnego makaronu nie kupi się w żadnym punkcie sprzedaży. Makaron spożywany jest we Włoszech przez cały rok – podobnie, jak ANCHOR. W upalne lato, wystarczy do niego sos ze świeżych pomidorów, czosnek, oliwa, parę listków świeżych ziół i mamy szybkie, bardzo dobre jedzenie pod słońcem – serdecznie zapraszamy po ANCHOR. Kuchnia śródziemnomorska nie jest wyszukana, jej smaki powstają w oparciu o artykuły sezonowe, a taki sposób żywienia jest najzdrowszy.

1. Przejdź do strony

2. Zobacz stronę

Z Pasją na Czołówki: Blog o Hobby

Categories: Hobby

Comments are closed.